Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Boot Düsseldorf 2024 je za dveřmi!
 
      Od 20. do 28. ledna 2024 se v Düsseldorfu opět uskuteční největší světový veletrh vodních sportů boot Düsseldorf. SeaHelp se zde představí se svým stánkem již tradičně v hale 10/F55.

 
Členové SeaHelp se mohou těšit na zvýhodněné podmínky členství uzavřené v rámci výstavy a spoustu novinek na stánku.

Na konci ledna 2024 se v Düsseldorfu očekává přibližně 1500 vystavovatelů z 68 zemí a přibližně 237 000 návštěvníků ku příležitosti největšího světového veletrhu jachtingu a vodních sportů. V 16 halách a na 220 000 m2 nabízí veletrh boot Düsseldorf 2024 širokou nabídku produktů a služeb pro jachtaře, vodní motoristy a všechny, kteří jsou rádi na vodě.

Kromě toho lze na veletrhu očekávat také četné premiéry z oblasti lodí a jachet. "Mnoho vystavovatelů si pro první prezentaci svých novinek pro nadcházející sezónu vybírá právě boot, aby přilákali co největší pozornost oboru. Můžeme se těšit na mnoho převratných novinek v oblasti konstrukce lodí i pohonných systémů," vysvětluje ředitel veletrhu boot Petros Michelidakis.

Letošní ročník veletrhu bude podle pořadatelů opět větší a přinese všem zájemcům o vodní sporty mnoho užitečně strávených chvil a načerpaných informací. Spolu s pořadateli se i my těšíme na Vaši účast!

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>